Over mij

Hallo en welkom op AstridVanWoerkom.com! Ik blog al sinds 2007 op WordPress en heb intussen al minstens tien blogs gehad, waarvan de meeste niet lang actief waren. De domeinnaam AstridVanWoerkom.com heb ik sinds 2004. In die tijd voelde ik me al heelwat dat ik mijn website met simpele HTML zelf kon schrijven. Ik heb wel eens eerder een content management system geprobeerd maar dat lukte nooit echt. Ben nu uiteindelijk dus op WordPress uitgekomen.

Ik ben dus Astrid, geboren op 27 juni 1986. Omdat ik te vroeg geboren ben, heb ik in de couveuse gelegen. Hier heb ik verschillende complicaties opgelopen, waaronder een oogaandoening en een hersenbloeding. Door die oogaandoening ben ik mijn leven lang slechtziend geweest en inmiddels volledig blind. In 2007 kreeg ik de diagnose autisme. Sinds kort (zomer 2016) is dit veranderd, omdat mijn huidige psycholoog vindt dat je geen autisme mag vaststellen als er sprake is van een (al dan niet aangeboren) hersenletsel. Ik heb verschillende psychische problemen, die mogelijk deels door dit hersenletsel veroorzaakt zijn. Daarnaast heb ik nog wat lichtere beperkingen, zoals extreme onhandigheid, waarvan ik niet weet waardoor ze komen. Vanwege de combinatie van beperkingen die ik heb, verblijf ik sinds 2007 in een psychiatrische instelling.

In 2007 leerde ik mijn man kennen. We zijn in 2011 getrouwd en wonen sinds 2012 officieel samen maar in de praktijk dus nog niet. We hoopten voor het eind van 2016 ook in de praktijk samen te gaan wonen maar dit heeft blijkbaar nog een wat langere adem nodig..

Mijn hobby’s zijn vooral schrijven en interpnetten. Dit hoop ik op dit blog te kunnen combineren. Daarnaast houd ik van lezen en creatief bezig zijn. Mijn belangrijkste interesses zijn gezondheid en psychologie. Ik hoop deze interesses hier met jullie te kunnen delen.

2 gedachten over “Over mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *