Nog meer doucheproducten die ik gebruik

Afgelopen zomer schreef ik een post met mijn favoriete douchegels van dat moment. Inmiddels heb ik weer veel nieuwe doucheproducten uitgeprobeerd. Wil je weten wat ik ervan vind? Lees dan verder.

The Body Shop Shea Shower Cream

1. The Body Shop Shea Shower Cream. Deze kocht ik in The Body Shop in Nijmegen met een tegoedbon die ik met rentepunten van de ING had gekocht. Ik wilde eigenlijk de cocoa butter shower gel uitproberen maar die hadden ze niet. De shea shower cream is lekker schuimend maar heeft niet veel geur. Sheaboter heeft sowieso niet veel geur, dus het is niet dat ik meer had verwacht.

Therme Zen White Lotus Shower Satin douchecrème

2. Therme Zen White Lotus Shower Satin doouchecrème. Deze douchegel kreeg ik van mijn ouders voor mijn verjaardag. Ik heb echter zo’n grote verzameling douchegels dat ik er lang niet aan toekwam hem te gebruiken. Het is een fijn schuimende douchegel die lekker ruikt. Echt lekker om mee te relaxen.

Therme Ylang Ylang Shower Satin douchecrème

3. Therme Ylang Ylang Shower Satin douchecrème. NOg een shower gel van Therme. Deze douchegel kocht ik bij Drogisterij.net. Ik was erg benieuwd naar de geur van ylang ylang, waar ik goede verhalen over gehoord had. Inderdaad valt deze douchegel niet tegen. Ik kocht de fles met 500ml inhoud. Enig nadeel hiervan is dat hij een enorme schroefdop heeft, die je eraf moet halen voor je de douchegel uit de fles kunt spuiten.

Rituals Samurai Ice Shower

4. Rituals Samurai Ice Shower. In de reacties op mijn post afgelopen zomer werd mij Rituals aangeraden. Toen ik dus een paar maanden terug op Kroonenburg was, sleepte ik mijn man er mee naar binnen. Ik had echter geen idee wat ik wilde kopen, dus koos voor o.a. deze shower gel. Ik vind hem fijn voor een oppeppende douche maar verder ben ik er niet heel erg over te spreken.

Rituals Hammam Olive Secret Shower Paste

5. Rituals Hammam Olive Secret Shower Paste. Ook deze kocht ik op Kroonenburg. Deze shower paste is bedoeld als voorbereiding op het scrubben. Jammer dat ik dat niet wist en geen bijpassende scrub heb. Het spul voelt een beetje vreemd aan, inderdaad als een pasta. De geur is wel fijn.

Cien Coco Bahama shower cream van de Lidl

6. Cien Coco Bahama shower cream van de Lidl. Als laatste een favoriet voor dagelijks gebruik. Ik ben echt helemaal dol op kokosgeur en deze ruikt heel sterk. Echt een budgettopper!

Al met al vallen sommige doucheproducten weer wat tegen maar over de meeste ben ik toch wel te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *